Post 40 de zile Ovidiu Harbada

Ovidiu Harbada- Post 40 de zile prin metodele si sub supravegherea lui Valeriu Popa. Pe parcursul acestui experiment a facut periodic analize medicale la Institutul de medicina sportiva. Se pot vedea in aceasta filmare casetele inregistrate cu cazuistica suferinzilor de boli incurabile care s-au autovindecat prin metoda lui Valeriu Popa. Printre acestia erau si cativa copii bolnavi de SIDA.

Video-ul poate fi descarcat de aici (click dreapta si Save As).

Reclame

9 răspunsuri to “Post 40 de zile Ovidiu Harbada”

 1. gheorghe Says:

  De ce medicii nu iau in considerare acest experiment care a fost facut sub supraveghere medicala? Sunt variante de dezintoxicare pe care Valeriu Popa le recomanda celor bolnavi de boli incurabile medical si care ii ajuta sa se autovindece.

 2. webdesignneamtro Says:

  Aceasta tema este pur si simplu fara pereche:), este foarte interesant pentru mine:P Bravo !! vreau sa mai vad in continuare discutii pe tema asta!

 3. petza florin Says:

  Cine doreste sa inceapa un post de genul acesta din motive diverse (boala, dezintoxicare, cunoastere, etc…) cu cine poate discuta despre acest subiect? Cu D-nul Ovidiu Harbada aici pe acest site, cu alte persoane care au tinut acest regim sau altfel se procedeaza? Pe linga faptul ca trebuie sa fii bine informat (din cartile existente aici, in librarii sau de la persoane care au tinut acest regim deja) inainte de a te apuca de un asemenea post, (fie ca este de 1, 2, 8, 21, 28, …,40 zile), insa daca exista intrebari pe parcursul unui post, unde ne adresam cu intrebari?

  • salvativasemenii Says:

   Ovidiu Harbada a locuit o buna perioada de timp cu Valeriu Popa si va propun sa luati legatura cu el pentru a incerca sa obtineti cat mai multe informatii care sa va fie folositoare. Datele de contact le gasiti pe site-ul dlui Harbada http://www.totnatura.ro
   Ma scuzati dar eu nu imi permit sa dau sfaturi pe aceasta tema.

   • gabriela Says:

    nu pot sa intru pe site…aveti alte date de contact ale dlui harbada?va multumesc

 4. petza florin Says:

  Va multumesc pentru raspuns.

 5. graty Says:

  http://www.totnatura.ro nu poate fi accesat.Va rog foarte mult sa-mi spuneti cu cine sa iau legatura pentru a ma informa exact cate zile de post sunt necesare pt un anume tip de cancer.Multumiri anticipate!

 6. Lorant Says:

  Buna ziua. Cum as putea sa iau legatura cu domnul Ovidiu Harbada?


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: