Valeriu Popa 6.01.1993 – 1

Pentru a facilita vizionarea filmelor mai lungi si de catre cei care nu au calculatoare performante, in continuare vom imparti filmarile in clipuri de maxim o ora.

Va rog frumos sa va rezervati timp si sa vizionati cu atentie aceasta filmare intrucat sunt recomandari si sfaturi , unele foarte dure, pentru tot spectrul de suferinte dar si pentru medici. Deoarece la aceasta filmare au fost probleme cu nivelul sunetului am facut corectii. Cu toate acestea in primele cateva minute sunetul se aude cu nivel mic si zgomot.

Video-ul poate fi descarcat de aici (click dreapta si Save As).

Reclame

Un răspuns to “Valeriu Popa 6.01.1993 – 1”

  1. VALERIA LICIU Says:

    MULTUMESC MARELUI SPIRIT CARE A FOST MARELE OM VALERIU POPA, PENTRU CURAJUL DE A NE FI IMPARTASIT TOT CE DANSUL A PRIMIT DIN LUMEA NEVAZUTA, IN TIMPUL REGIMULUI CARE PEDEPSEA PE CEI CARE PRIMEAU MESAJE DE LA DIVINITATEA SUPERIOARA. VALERIU POPA A SUFERIT MULT, FIIND PEDEPSIT, DAR TOTUSI, SI-A AJUTAT MULT SEMENII. INCA O DATA MULTUMIRI, ACOLO IN LUMEA DE LUMINA SI IUBIRE IN CARE VIETUIESTE ACUM, DIN PARTEA MEA SI A CELOR CARE, PRIN INVATATURILE PRIMITE DE LA DANSUL SI DE LA MARELE SPIRI VIAN AU BENEFICIAT DE VINDECAREA SPIRITUALA SI FIZICA. CU MULT RESPECT SI IUBIRE VESNICA, VALERIA LICIU.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: