Vindecatorii din Filipine – filmari facute de Valeriu Popa – selectii 1

Aceaste selectii sunt din filmarea facuta de Valeriu Popa in timpul vizitei sale in Filipine din dorinta de a afla cum procedeaza vindecatorii din aceasta tara.

Vizionand aceasta filmare veti constata ca afirmatiile facute in anul 2009 pe un post de televiziune din Romania referitor la concluziile la care ar fi  ajuns Valeriu Popa in urma acestei vizite au fost deformate si incorecte. Valeriu Popa a fost incantat de rezultatul vizitei facute in Filipine si  dupa ce din Filipine a calatorit si in cateva tari din Europa si s-a intors in tara la data anuntata in finalul selectiei 4 , a prezentat parerile sale in cadrul unei prelegeri la Facultatea de parapsihologie si stiinte cognitive din Bucuresti, filmare pe care o gasiti si pe acest blog.  Am postat aceste filmari respectand dorinta lui Valeriu Popa ca acestea sa fie mediatizate.

Reclame

2 răspunsuri to “Vindecatorii din Filipine – filmari facute de Valeriu Popa – selectii 1”

 1. anita Says:

  Buna ziua
  Ar fi fost interesant sa stim si ce se intampla acolo…un comentariau pe margine… ceva

 2. salvativasemenii Says:

  In urma unor discutii dintre Valeriu Popa alaturi de grupul cu care s-a deplasat in Filipine, majoritatea fiind din Germania si filipinezul David Oligani a caror afirmatii erau traduse de un membru al grupului, atentionam ca pot apare erori de traducere. Gasiti cateva comentarii si traducerea in limba romana a afirmatiilor facute de filipinezul David Oligani vizionand selectia din Filipine 4 si deasemeni punctul de vedere al lui Valeriu Popa din inregistrarea video de la Facultatea de parapsihologie. Cele mai avizate comentarii le putea face doar Valeriu Popa si de aceea nu ne permitem sa facem noi aceste comentarii. Am facut selectia dintr-un volum mult mai mare de filmari intrucat nu am putut da toate secventele care contin investigatii si interventii in zone intime ale corpului uman.
  Suntem bucurosi ca filmarile postate pe blog sunt vizionate cu interes si comentate si nasc intrebari la care noi cu toate ca am fost de multe ori alaturi de Valeriu Popa poate nu avem raspunsuri. Le solicitam tuturor celor care au fost ca si noi alaturi de Valeriu Popa si au descoperit acest blog, sa participe cu comentarii legate de activitatea celui care a fost Valeriu Popa – Nenea Omul. Multumim tuturor celor care au facut pana acum aprecieri legate de acest blog, le multumim anticipat si celor care le vor face de acum incolo.
  Va anuntam ca de la lansarea blogului din luna august 2009 si pana in prezent (17 noiembrie 2009) blogul a fost vizitat de 4454 de ori , au fost vizionate si chiar descarcate filmarile si cartile, articolele fiind postate si pe alte bloguri. Toti oamenii au dreptul la cunoastere si dorim ca toate informatiile pe care le primim referitor la Valeriu Popa sa le postam pe acest blog.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: