Carti

Gând in toiul luptei

”Pacea mea las vouă”

autor: Ovidiu Harbădă – editura DHARANA 2015

 Cartea a aparut in luna decembrie 2015

o puteti gasi in librarii si la editura

 

____________________________________

Valeriu Popa

Indrumator al cunoasterii prin stiinta si credinta – autor Ovidiu Harbada

Arta vindecarii invatata de la Valeriu Popa

  

„Dumnezeu a creat un organism care se poate vindeca singur daca i se va da aceasta ocazie, daca ii vom da hrana naturala pentru intretinerea vietii si daca il vom curata de otravurile din toate sistemele pentru a-si reconstrui celule noi, puternice si vitale.

Valeriu Popa nu a fost numai un vindecator al corpului ci si unul al sufletului ai al spiritului. Patrundea cu exactitate uluitoare in trecutul, prezentul si viitorul celui pe care il examina in cele mai ascunse unghere ale sufletului, facandu-l pe acesta sa-si constientizeze problemele si cauzele lor, declansand astfel in el vindecarile sufletesti. Toate aceste vindecari, considerate minuni, au fost facute chiar sub ochii nostri.

Incredibilul dar al lui Valeriu Popa de a diagnostica mai bine ca un tomograf si de a spune lucruri specifice fiecaruia legate nu numai de sanatate, surprindea la inceput, apoi trezea admiratia si increderea, pentru ca in final oamenii sa primeasca un fel de educatie care ii determina sa fie mai umani, mai buni, mai intelegatori fata de durerile semenilor…”

Extras din cartea „Arta vindecarii invatata de la Valeriu Popa” – integrarea armonioasa a aspectelor fizice, mentale si spirituale  – autor Sanda Stefan – Editura DHARANA

Cartea se gaseste in librarii si la editura.

Despre Valeriu Popa – Revista FLACARA

„VALERIU POPA – din tainele unui initiat roman” – autor Adriana Caranfil – editura PRESTIGE

“MIRACOLUL DIN FIECARE – Vindecari posibile prin cunoastere, credinta si post” – autor Ovidiu Harbada


DARUIM LUMINA SI IUBIRE
pentru vindecare mentala si spirituala- autor Sanda Stefan  – se descarca gratuit https://salvativasemenii.wordpress.com/wp-content/uploads/2009/08/valeriu_popa-vindecarea-prin-gandire.doc

NASTEREA SI MOARTEA – autor Ovidiu Harbada – se descarca gratuit
DE VORBA CU VALERIU POPA – despre sanatate si viata – autor Ovidiu Harbada – se descarca gratuit

 

„ING. VALERIU POPA MIT SAU ADEVAR?” –    autor Dr.Octavian Popescu  –  Casa de editura EDIMPEX – SPERANTA

37 răspunsuri to “Carti”

  1. liliana becea Says:

    A fost un inalt privilegiu sa fiu in jurul lui Nenea Omul destul de mult timp.
    Un mare suflet , un initiat, un maestru!

    Mi-ati facut mi-a facut Nenea Omul prin voi…. inca un MARE DAR.

    E asa de prezent cu ajutorul vostru!

    Imi era foarte dor de dansul de tot ce a reprezentat si reprezinta!

    Va fosrte, faorte multumesc

    Sa fiti ocrotiti , aparati fiindca sigur veti primi tot binele care l-ati dat.

    Cu adanca pretuire,
    Liliana

    PS Daca imi trimiteti o adresa de email va pot trimite o imagine a domului Popa, cu gestul lui careacteristic care-l asocia cand spunea cu adanca convingere TINETI MINTE! DE LA GAND . CUVANT, ACTIUNE TOTUL SE INREGISTREAJA!

    • salvativasemenii Says:

      Adresa de e-mail este salvativasemenii@yahoo.com , este afisata si la pagina de CONTACT.
      Daca aveti o fotografie mai buna, va rog sa o trimiteti pe e-mail si va multumesc frumos. Am pus la pagina DESPRE MINE o fotografie dar este doar o captura din filmari si nu este de calitate.
      Deasemeni daca mai aveti si alte fotografii cu Valeriu Popa si doriti sa mi le trimiteti le voi posta pe acest blog.

  2. seicu dorin Says:

    foarte frumos si practic . publicitatea acestora ar trebui facuta si in mediul rural si cit mai des la tv.

    cu respect dorin !

  3. seicu dorin Says:

    Multumim pentru cartile primite .Sunt ca o lumina pentru vremurile de astazi . VALERIU POPA a fost o binecuvintare pentru noi.

  4. eugen Says:

    buna seara…as dori si eu o adresa de maill,un tel ,as avea nevoie de un sfat de la dl Ovidiu Harbada….mama mea este bolnava,a mai tinut postul in 1991,acum boala a recidivat…astept rasp si va multumesc din suflet….adr mea:fanache76@yahoo.ro,nr de tel0727159220…va multumesc din suflet….

  5. Nenea Omul … « Blogul lui Dorian Says:

    […] dupa revolutie facultatea de parapsihologie si stiinte cognitive. Un blog despre Valeriu Popa https://salvativasemenii.wordpress.com/carti/ Like this:LikeBe the first to like this […]

  6. catalina Says:

    Multumesc foarte mult pentru carti.

  7. claudia hering Says:

    Cred ca este o mare generozitate din partea dumneavoastra,sa ne oferiti aceasta posibilitate de a ne informa despre munca si cartile lui Valeriu Popa,sa accesam sfaturile si experientele lui de viata.

  8. eugen Says:

    multumim mult….ce bine ca ne mai amintim de el…pacat pt materialele pierdute…Valeriu Popa un roman adevarat…nu a fost niciodata apreciat la adevarata lui valoare,mereu sub tinta nemiloasa a detractorilor…modest ,sincer si direct…Dumnezeu sa-i dea odihna….te vom iubi mereu !!!

  9. lucy Says:

    am avut onoarea sa-l cunosc pe d-nul Popa

  10. Adrian Says:

    Multumim Valeriu Popa!

  11. Constantin Says:

    Constantin
    Am fost la regretatul Valeriu POPA!
    ma emotionez numai la gandul cum a decurs discutia cu dumnalui.
    sunt multe prelegeri ale lui Valeriu POPA pe you toub !!!!!!!!!!!
    Totusi daca ar fi prezentate in emisiuni TV cu o continuitate de citeva luni ar fi benefic.

    ps
    urmasii lui VALERIU POPA:
    pentru doamna Sanda STEFAN si domnul DUMITRACHE

    felicitari pentru ceea ce faceti dumneavoastra
    CONTINUATI -SUNTETI ASTEPTATI DE TOATA LUMEA
    (iesiti la lumina)

  12. DACU Says:

    Am vazut ca pe websitul http://www.valeriu-popa.santamia.ro/ apar cartile in 2 volume cea verde si cea mov, am contactat persoanele de pe website si mi-au spus ca nu le mai au de mult timp pe stoc dar ca ei vor mai socate in curand o carte care va cuprinde aceste lucruri cuprinse incartile domnului Popa plus multe altele

    Este o sursa fidabila ?

    O zi buna

    PS: pentru postul negru daca nu avem access la apa de izovr sau apa distilata tinuta in recipient de sticla cum putem incepe totusi ?

    • salvativasemenii Says:

      Cele 2 volume cel verde si cel mov precum si cel cu coperta portocalie sunt scrise de dna Sanda Stefan. Din cate stiu urmeaza sa mai scoata inca o carte. Pentru amanunte luati legatura cu dansa la tel 0745.153.875 sau 0730.187.847.
      Ultima data noi am folosit apa distilata 5 litri/pret 11 lei cumparata de la magazinul Dedeman in recipient de plastic. Atentie ca sunt mai multe tipuri de apa distilata. Trebuie sa scrie pe eticheta ca este obtinuta doar prin distilare si este folosita si pentru medicina. Sa aveti in vedere ca scrie destul de marunt pe eticheta.

  13. DACU Says:

    Buna ziua,

    Va multumesc pentru sfaturi in privinta apei , aveti din intamplare un link pentru aceste volume nu l-am gasit decat pe cel verde spre download si as vrea sa le printez

    O zi frumoasa va doresc

    PS; la sfarsitul cartii achizitonate cea a lui Scarlat Demetrescu mia era mentionat un titlu apartinand lui plus alte titluri care acum imi scapa insa pe care le pot comunica indata ce ajung acasa ,
    Mi-ar placea si o a II a parere in ceea ce priveste lectura lor

    • salvativasemenii Says:

      pentru dowload carte mov http://www.vindecare.go.ro Daca nu reusiti sa o printati va rog sa ma sunati pe telefonul de la contact.
      Peste cca o luna va apare la editura Dharana cartea doamnei Sanda Stefan : „Arta vindecarii invatata de la Valeriu Popa” care va cuprinde si regimurile recomandate de Valeriu Popa.
      In ce priveste cartile lui Scarlat Demetrescu, Valeriu Popa avea o parere laudativa pe care si-o exprima in filmarile de pe blog.

  14. Ioan Says:

    Am vizionat cu deosebita placere aspecte din activitatea celui care a fost omul Valeriu Popa si tin sa multumesc pe aceasta cale celor care s-au ingrijit sa faca acest gest de mare omenie de a pune in valoare ceea ce a facut cu mult drag acest om.

  15. Birla Says:

    Buna ziua.Doresc sa stiu de unde pot achizitiona cartea dlui. Popa”Daruim Lumina si Iubire-pentru sanatate si evolutie spirituala”.Va multumesc.

  16. Birla Says:

    Astept raspunsul pe adresa de e-mail

  17. Vasile Says:

    Domnul Valeriu Popa, „Nenea Omul” ce frumos! a fost un imens OM, o nestemata stiintifica si spirituala pe care odiosul regim nu a stiut sa o aprecieze si sa-i aduca recunostinta binemeritata.Multumesc doamnei Sanda Stefan pt. intensa activitate pe care o depune in directia furnizarii maselor largi, a materialelor extrem de importante despre maestrul Valeriu POPA si metodele sale de vindecare prin terapia naturista.
    Fiind in concediu am reusit sa citesc zile in sir tot ce am gasit pe internet cu referire la marele Om care a fost maestrul Valeriu POPA.Am ramas fascinat de ceea ce am citit acolo si nu pot sa spun decat atat: MAESTRUL AVEA SI ARE DREPTATE IN CEEA CE PRIVESTE VINDECAREA ORGANISMULUI DE DIVERSE CANCERE SI BOLI.DUMNEZEUL SA AIBA GRIJA DE SUFLETELUL LUI PT. CA MERITA CU PRISOSINTA ACEST LUCRU.MULTUMESC MAESTRE PT. TOT CE AI FACUT PT.OAMENII AFLATI IN SUFERINTA.

  18. Ovidiu Says:

    Buna!
    Ma intereseaza, daca in prezent, in Romania, pot sa gasesc persoane care pot diagnostica/indruma la fel cum proceda D-nul Popa; eventual modalitati de contact.
    Multumesc!

  19. pentruvoiaiuto Says:

    Am avut marea onoare de a cunoaste marele Om Popa Valeriu.As dori sa pot sa citesc mai multe din cartile scrise cu si despre acest mare Om O mare onoare pentru romani. Multumesc anticipat tuturor celor care pun in valoare ceia ce a construit Marele Om Popa Valeriu.
    MULTUMIM VALERIU POPA D-ZEU SA TE ODIHNEASCA .

  20. Liliana P. Says:

    Sunt impresionata de scrierile Omului Valeriu Popa si va multumesc pentru materialele puse la dispozitie. Totusi, o intrebare as avea: cand a publicat Nasterea si moartea? Stie cineva?

    • salvativasemenii Says:

      Cartile nu sunt scrise de Valeriu Popa. Autorul cartii Nasterea si Moartea este Ovidiu Harbada, cartea fiind publicata la Editura HERMES dupa moartea lui Valeriu Popa.

  21. Marius B. Says:

    Va multumesc mult pentru carti. Nu l-am cunoscut personal pe acest mare roman care a facut atat de mult bine semenilor sai. Eu il consider un Sfant. Sunt bucuros ca pot citi despre cazurile tratate si cuvintele pline de intelepciune rostite. Sa nu-L uitam niciodata!!

  22. Tiberiu Says:

    La cine sa apelam pentru a tine niste regimuri asa cum le prescria regretatul Valeriu Popa?

    • adi Says:

      Chiar domnul Valeriu Popa afirma ca numai 10% din cei care vin la dumnealui se vindeca. Ca urmare, desi tratamentul naturist mai salveaza cateva procente din cei grav bolnavi, este mult prea putin. Trebuie alt tip de abordare si aceasta a inceput in ultimii ani cu imunoterapia, tratamente genetice.

  23. Mari Says:

    Buna ziua, ma intereseaza si pe mine 2 carti despre Valeriu Popa – Postul cu apa distilata de 21 de zile si 2. Regimuri alimentare de purificare a sa gelui. Aveti idee de unde le-as putea cumpara? Chiar si sa le xeroxez. Daca doriti, va pot trimite si cartea Terapii de putificare a sangelui, am vazut ca nu o aveti pe site. Va multumesc, Mari

    • adi Says:

      Chiar domnul Valeriu Popa afirma ca numai 10% din cei care vin la dumnealui se vindeca. Ca urmare, desi tratamentul naturist mai salveaza cateva procente din cei grav bolnavi, este mult prea putin. Trebuie alt tip de abordare si aceasta a inceput in ultimii ani cu imunoterapia, tratamente genetice.

      • eugen Says:

        Datorită durității tratamentului…că numai 10% din pacienți au ambiția să facă acele posturi ,tratamente etc! Nu induceți lumea în eroare…

  24. Larisa Says:

    Vreau și eu unele carti

  25. testAdi Says:

    Chiar domnul Valeriu Popa afirma ca numai 10% din cei care vin la dumnealui se vindeca. Ca urmare, desi tratamentul naturist mai salveaza cateva procente din cei grav bolnavi, este mult prea putin. Trebuie alt tip de abordare si aceasta a inceput in ultimii ani cu imunoterapia, tratamente genetice.

  26. Marina Says:

    Va multumesc!


Lasă un comentariu